Hardcorelabs Testosteron Enanthate 10 ml - Mode Milano
17784
post-template-default,single,single-post,postid-17784,single-format-standard,theme-nouveau,woocommerce-no-js,language-en,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Hardcorelabs Testosteron Enanthate 10 ml

Hardcorelabs Testosteron Enanthate 10 ml

Hardcorelabs Testosteron Enanthate 10 ml

Omdat het metabolisme wordt gestimuleerd, wordt vet sneller en efficiënter verbrand. Net als bij bulking, kan deze steroïde alleen worden gebruikt of met andere snijsteroïden worden gebruikt. Voor de fase buiten het seizoen of ballaststoffen zijn er maar heel weinig anabole steroïden die de groei van mager weefsel kunnen bevorderen, zoals testosteron ENANTAAT. De gebruiker zal in staat zijn om een aanzienlijke hoeveelheid ruw voedsel toe te voegen als er tijdens deze periode extra calorieën worden geconsumeerd.

  • Het is een langzaam werkende afgiftevorm van het testosteronhormoon en was de eerste grote / lange estertestosteronvorm die werd gebruikt.
  • De ester zelf is gehecht aan het hormoon bij de 17-beta-hydroxylgroep.
  • Met testosteron ENANTAAT blijven de bloedplasmaspiegels van het hormoon gedurende een totale periode van ongeveer 2-3 weken hoog.
  • Omdat het metabolisme wordt gestimuleerd, wordt vet sneller en efficiënter verbrand.
  • De huid, spieren, lever, nieren, en het skelet, beenmerg en centrale zenuwstelsel.

Zelfs de meest ervaren bodybuilders, atleten en steroïde gebruikers in het algemeen moesten ergens beginnen. Niemand begint steroïden te nemen en is meteen andriol kopen bekend met wat elke verbinding, inclusief Testosteron Enanthaat, kan doen. Het kost tijd en geduld, naast het leren over alle aspecten van elke stof.

Waar wordt Testosteron Enanthaat voor gebruikt?

Het enzym aromatase is hiervoor verantwoordelijk vandaar de naam “aromatiseren”. Met name de pieken in de testosteronspiegel bij gebruik van de testosteron varianten, veroorzaakt een relatief sterk aromatiseringsproces. Door hun grote gelijkenis in chemische structuur en werking, kunnen er typische testosteron bijwerkingen optreden. Bijwerkingen die ook bij gebruik van andere bollen kunnen optreden, maar bij gebruik van testosteron-varianten eerder regel dan uitzondering zijn.

Informatie

In de Verenigde Staten wordt Testosteron Enanthaat aangeboden door de fabrikant die bekend staat als Pfizer. Dit is in de VS alleen verkrijgbaar bij een voorschrijvende arts. Onze merken zijn gelijk aan, zo niet beter, dan wat wordt aangeboden in de Verenigde Staten.

Het heeft een werkingsduur van om en nabij de 20 dagen en schijnt ietwat ‘sterker’ te zijn dan het enanthaat en cypionaat. Tegelijkertijd kun je er daarom donder op zeggen dat ook de specifieke testosteron-bijwerkingen die zo meteen de revue passeren er steviger in zullen hakken. De langwerkende esters worden in de reguliere geneeskunde gebruikt tegen hypogonadisme en uitgeprobeerd als mannelijk anti-conceptiemiddel. Ze blijven zo’n twee tot drie weken in het lichaam actief met een duidelijke piek kort na toediening. Qua werking is er geen onderscheid aan te brengen tussen het enanthaat en cypoinaat. Het enige verschil tussen de beide langwerkende esters is hun geografische verkrijgbaarheid.

No Comments

Leave a Comment